Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κρασομπερδέματα στο κατώφλι...

HOUSE OF WINE- Η πρώτη e-κάβα σου...
Κρασί... Σε πόσα βράδια μας, πόσα καλοκαιρινά μπάνια μας, πόσους χωρισμούς, πόσες νοσταλγίες, θυμίσεις, πόσα χαρμόσυνα γεγονότα πόσες εκλεπτυσμένες γεύσεις φαγητών μας έχει συνοδέψει....?? Ο χυμός αποχωρίζεται τα σταφύλια και ξεκινάει ένα ταξίδι αλκοολικών ζυμώσεων που προορισμό έχει την δική μας τέρψη.


Κρασί... Ακόμα δεν τελειώνεις τη λέξη και κατακλύζεται το μυαλό σου απο ενα καλό, αχνιστό έδεσμα πλαι στο ποτήρι σου. Θες να συνδυάσεις το φαγητό σου με ενα κρασί που η χημεία τους θα δημιουργεί έκρηξη ευχαρίστησης στον ουρανίσκο σου, μα είσαι λίγο σαν εμένα. Έχεις δηλαδή μαύρα μεσάνυχτα σε συνδυασμούς φαγητών με γεύσεις κρασιών.

Πρόσφατα λοιπόν ανακάλυψα μια ηλεκτρονική κάβα που το να σου στέλνει στην πόρτα σου οτι ποτό επιλέξεις (ακόμα και μόνο ένα μπουκάλι) είναι το λιγότερο.
Γιατί το House of wine είναι μια ηλεκτρονική κάβα που σε φουλάρει με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς για να επιλέξεις το κατάλληλο κρασί, να μάθεις την χρονιά του, τον παραγωγό του, την προελευση του και πανω απ'όλα με ποια φαγητά εκμεταλεύεσαι πλήρως τις γευστικές του ικανότητες.
Επιπλέον έχει προσφορές, καλάθια δώρων, δυνατότητα live βοήθειας σε chatroom μέχρι και φορουμ με ερωταπαντήσεις σχετικά με την ιστορία του κρασιού. Προσωπικά έμεινα άφωνη με την καλή οργάνωση και σίγουρα αξίζει να γίνει και η δική σου κάβα... Εμένα έγινε ήδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: